Nosaltres

FDI AUTOMATISMES SCCL

QUI SOM?

Fundada el 2005, FDI Automatismes SCCL és una cooperativa de treball associat formada per tècnics amb àmplia experiència en el disseny i muntatge d’instal·lacions elèctriques i maquinària industrial.

L’empresa es va crear l’any 2005 amb el nom de FDI Automatismes SCCL, és una cooperativa de treball associat formada per tècnics amb àmplia experiència en el món de la indústria i les noves tecnologies.

FDI Automatismes, està ubicada a Martorell, comarca del Baix Llobregat i província de Barcelona. En aquesta localitat tenim situada les nostres oficines. Ens podràs trobar aquí.

Els treballadors de FDI Automatismes són tècnics altament qualificats en vàries branques de la indústria. Habitualment, tractem amb els sectors de la indústria, i comptem amb tècnics electricistes, tècnics en instrumentació, especialistes en disseny i manteniment de maquinari industrial. També tractem el sector de les noves tecnologies, i comptem amb tècnics informàtics, programadors i dissenyadors web.

En resum, FDI Automatismes es dedica a la indústria quant a: reparació i manteniment de maquinari industrial, al disseny i construcció de noves instal·lacions elèctriques a les indústries, a realitzar calibracions d’instrumentació de camp, assessorament tècnic en múltiples àrees de la indústria. I es dedica també als serveis TIC quant a: noves instal·lacions d’equips i xarxes informàtiques, reparació d’equips informàtics, disseny i programació de pàgines web i assessorament tècnic en tots els camps de la informàtica.